Fjärilsvingar och gammal kärring

I onsdags kväll kände jag av Knyttet för första gången, det är ju så mysigt med de där första fladdrande känslorna som man får i magen, snack om fjärilar liksom.
Låg i sängen på kvällen och bara mös av att känna hur h*n rörde på sig, sisådär en 5-6 veckor tidigare än jag kände något med Tess.
Även om magen inte börjar synas ännu så känner man helt klart hur det börjar bli rundare och hårdare från naveln och neråt när man ligger på rygg, också en härlig känsla.

Nu när jag inte är förkyld längre (bara lite röstproblem fortfarande) så är det helt underbart att vara gravid, jag njuter verkligen av de små stegen som tas varje dag mot den stora dagen i juni. Det enda negativa just nu är väl när jag hostar och inser att jag nog slarvade lite för mycket med knipövningarna efter förlossningen, känner mig lite som en gammal kärring då, tur att ajg inte hostar så mycket som jag gjorde för en vecka sedan.
Dessutom börjar jag känna av lite foglossning redan, eftersom det är ganska tätt inpå förra graviditeten så antar jag att bäckenbenet inte hunnit återstäölla sig helt och därför påverkas tidigare. Att stå på ett ben, typ för att ta på sig byxorna är inget kul, speciellt inte om jag står på vänster ben, då skär det i blygdbenet, riktigt jobbig smärta och jag känner mig lite instabil typ, det är bara att anpassa sig och lära sig att sitta ner när man stopper ner fötterna i byxbenen...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Tova

Åhh så mysigt att känna det där fjärilsfladdret igen :) man glömmer ju känslan så snabbt... och ändå inte.



Usch, jag har nog också slarvat med de där jäkla knipövningarna, känns lite tragiskt att man redan känner sig lite som en tant i kroppen vid 22 års ålder...:P

2010-12-28 @ 14:39:15
Blogg/hemsida: http://trasslet.se
Skrivet av: Carin

Gott nytt år!!!

2010-12-31 @ 11:10:01
Blogg/hemsida: http://nursen.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0