Vår älskade lilla Therese

Vi har en så go tjej, det finns inte tillräckligt många positiva ord för att beskriva hur mycket jag älskar henne. Och hon är så duktig också, hon hinner knappt lära sig en sak innan nästa kommer, min egen gissning är att hon kommer springa runt här hemma på egen hand innan hon blir 9 månader, redan nu kan hon stå korta stunder på egen hand och hon är så envis och bestämd på att hon ska gå när man håller i henne och har redan börjat gå lite lätt med stöd av möblerna.
Hon har även börjat krypa i krypställning nu även om hon fortfarande föredrar sin "klassiker".
Nyss åt hon en hel burk med spagetti, tomat och mozzarella och en halv burk med skogsbär och yoghurt till efterrätt, utan minsta problem trots att det var rejäla bitar i maten. Jag ska ta och börja laga mer mat som hon kan äta tillsammans med oss till middag snart, hon verkar liksom inte ha någon botten riktigt och vi måste dryga ut hennes måltider hela tiden nu eftersom hon inte är nöjd på det som räckte för en vecka sedan längre.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0