BVC-besöket

Nu sover prinsessan sedan ca 2 timmar tillbaks, lugnt och skönt är det till skillnad från de senaste dagarna där hon har vaknat vid 22-tiden för att vara uppe en sväng till med oss, mysigt men inte så vi vill ha det.

Tog en sväng till ICA förut med henne, glad som en lärka hela vägen men så fort jag stängde ytterdörren här hemma blev det andra miner, illvrål som hette duga. Inget som inte kan botas med en flaska välling dock.

Våran BVC-sköterska tyckte att hon var jätteduktig och frågade Tess om hon hade lite bråttom eftersom hon redan står och försöker gå, är jätteduktig på tt sätta sig ner själv och dessutom växer så det knakar. 72,5 cm och 8638 g har vår lilla skruttunge blivit, nästan 20 cm på 8 månader, och över 4,5 kg...

Tanken var att jag skulle ladda upp en bild också, men självklart ska alla drivrutiner jävlas så mycket det bara går eftersom jag skulel ha sovit för en timme sedan. Försöker fixa det imorgon


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0