Torsdag

Så var det torsdag, bara en dag kvar på den här arbetsveckan. Det är fortfarande jättekul på jobbet och nu börjar jag komma in i rutinerna så det går bara bättre och bättre. Hoppas det blir mer jobb där sedan.
Det börjar bli dags att göra i ordning Tess för sängen, det har blivit senare än normalt ett par dagar nu. Hon har varit helt hysterisk när vi har lagt henne vid 20 som vanligt så vi kör lite längre och lite mer intensivt nu på kvällarna. Det är bus i mängder som gäller i våran säng, tittut och kurragömma lekar i full fart.

När hon ligger lugnt i sin säng ska vi se till att få upp min vinst som jag skrev om i förra veckan, det har liksom inte blivit av tidigare, men nu har jag mätt upp lite för den så nu jäklar!! Är lite lagom spänd och nervös över hur det blir men bra ska det nog bli.
Fick för övrigt ett mail från Carolina häromdagen om att jag vunnit en tävling hos henne också, jag verkar vara inne i ett stim, hoppas det håller i sig ett tag nu. :)


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0