TV-snack i nyhetspausen

Det blev visst ingen Beetlejuice här hemma, sitter och tittar på första avsnittet av Överlevarna på Tv4 istället.
Tycker att det faktiskt ger bra perspektiv, om folk inte inser hur överdrivet allt snack om svininfluensan är i jämförelse så... De som tror på allt de ser på tv behöver en verklighetskoll.
Och nej, jag tänker inte vaccinera mig mot svininfluensan, trots att jag tillhör en av riskgrupperna och har förtur, aldrig någonsin tänker jag utsätta vår lill* guldklimp för ett så pass obeprövat vaccin som, liksom alla andra vaccin, innehåller kvicksilver och kan orsaka hjärnskador m.m. Säg vad ni vill men nej, jag tar inget vaccin. Dessutom allt detta snack om att man ska vaccinera sig för att minska smittspridningen, vilket SKITSNACK!!! Även om man är vaccinerad kan man bära med sig smittan på kläder, händer osv så nej, det minskar inte smittspridningen heller.

Kollade på Ensam mamma söker förut, och vilken chock jag fick! Den ena tjejen, Madelene.. En av killarna hon hade med där på första dejten var förlovad och sambo med en av mina klasskamrater tidigare... Har träffat honom ett fåtal gånger och trodde verkligen inte att jag skulle se honom igen, men där var han. Var tvungen att titta extra noga för att verkligen fastställa att det var han, men det kan omöjligt finnas en till med samma namn, ålder, utseende och röst i landet... Väldigt oväntat var det ju, men ganska kul också. Hoppas att hon väljer ut honom för fortsättningen så att man kan få en chans att se honom göra bort sig i tv kanske?! ;)



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Miiqa - jag överlevde min barndom

Jag diggar din blogg! Och du verkar ha en sund inställning till nöffsjukan ;)

2009-09-07 @ 17:24:54
Blogg/hemsida: http://flischyflaschoo.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0