Sängdags

Jahapp, tänkte krypa i säng snart. Blir en tidig dag imorgon, först har sambon föreläsning mellan 8 och 10, och så ska jag på seminarium på arbetsförmedlingne mellan 10 och 12, båda behöver bilen för att komma in så jag får följa med sambon till skolan på morgonen, sedan får han vänta på mig när jag är på arbetsförmedlingen.
Tänker passa på att ringa hyresvärden när sambon sitter på föreläsningen och håller tumamr och tår för att inget ska strula nu, sedan blir det till att läsa bok en stund.
Kan knappt tänka på något annat än lägenheten just nu, kommer hinna bli galen av "oro" innan det är klart där...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: X

Hej Ph (om jag får kalla dig så?)

Jag har sett några av dina bloggdesigner och jag tycker att du är så duktig.. Egentligen kan jag designa själv, men inte lika bra som du ^^

Saken är den att jag känner för att ha en ny design på min blogg. Den nuvarande känns alldeles för deppig ibland. Jag har ingen aning om hur jag egentligen vill att den ska se ut, men du vet ju lite hur jag skriver, så det kanske inte blir så svårt fast jag inte har några speciella önskemål just nu? Vi kan ju höras lite mer om det om du är intresserad...

Mycket tacksam om du vill hjälpa till =)

2009-09-21 @ 08:52:41
Blogg/hemsida: http://egologi.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0