Liten tanke

När man sitter och läser bloggar som handlar om en 15-åring som är gravid osv. Eller när tjejer i den åldern pratar aborter m.m. så känner jag mig nästan lite mörkrädd. Jag beundrar de som orkar gå igenom en graviditet trots alla elaka kommentarer de får och som faktiskt tar sitt ansvar. Lika mycket tycker jag illa om de som gör abort på abort eller som säger att de kommer fixa det och sedan lämnar över ungen till sina föräldrar för att kunna gå ut och festa varje helg.
Men den tanken som slår mig först, det är att herregud, i den åldern hade jag fortfarande inte ens haft sex... Helt ärligt, jag var 19, skulle fylla 20. Jag har dessutom bara varit med en enda kille i hela mitt liv på det sättet, antar att jag är lite konstig.. ;)




tillägger att jag är väldigt nöjd och glad med att jag väntade med sex och har aldrig ångrat det en endaste sekund så det var ett aktivt val jag gjorde, att vänta på den rätte...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: jenny

haha! LOOSER!

2009-09-12 @ 19:12:33
Skrivet av: Gun

Det var väl klokt av dig:)

2009-09-13 @ 00:11:21
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/
Skrivet av: Tova

Jag tänker ungefär samma ;)

Är också gravid och 21 år. Det är verkligen grymt av dem som fixar att föda barn när de är typ 15 bast, men själv var man ju värsta barnungen kändes det som...

jag förlorade oskulden när jag var 18, och t.o.m. då hade jag nog varit vääldigt inte-redo för att bli mamma :P

Kramar

2009-09-13 @ 22:34:19
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0