Försäkringar

Har haft mor och far på besök nu i eftermiddag. De hade köpt med sig bröd, pålägg och juice till oss :) Mamma hade nämligen blivit sugen på ostmacka med paprika när de var i affären och eftersom hon inte visste vad vi hade hemma i kylen så köpte de allt som behövdes, förutom smöret som vi fick stå för ;)
Pappa och jag satte oss sedan här vid datorn och kikade på lite försäkringsavtal och elavtal, det är ju en djungel.
Ska i allafall byta bolag för hemförsäkringen, blir några hundralappar billigare/år än det vi har nu, och nu har vi trots allt studenthemförsäkring (som påstås vara billigt, men 20 kr/månad dyrare än det jag och pappa kom fram till idag är den ändå, skumt... Och ja, vi har till och med höjt lösöresvärdet då.)
Sedan blir det byte av elbolag, återigen för att dra ner kostnaden en bit, 1500 billigare/år ungefär kommer det bli.
Nästa stora steg är då att besluta hur vi ska göra med gravidförsäkringen och barnförsäkringen, ska höra med min kära syster, som har läst på ordentligt, vad de stora skillnaderna är. Ska nog även skicka mail till bolagen och fråga varför vi sak välja just dem och inte det andra bolaget... ;) Ska bli spännande att se vad de har att säga till sitt försvar.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0