Bebis-snack

Nu har vi varit inne i "storstan" och kikat runt lite. Blev en fika på Wayne's Coffee, var nog nästan 1 år sedan jag tog en fika på ett fik senast men det var ganska trevligt att bara sitta ner en stund och inte göra något. Lite trött på att alltid sitta hemma på helgerna så vi bestämde oss för att åka in till stan och kika runt lite affärerna (ganska mysigt att titta på bebiskläder tillsammans även om vi inte köpte något).
Var på Babyproffsen också och hämtade ut vår "babybox" så ny har vi en blöjhink, lite blöjor och annat smått och gott hemma också. Min checklista på vad som behövs till bebis börjar kortas av rejält, är typ bara lite kläder, hygienprylar och skötbord som saknas nu. Blöjor, febertermometer och tvättlappar samt lite "bra att ha"-grejer till medicinskåpet behövs ju alltid. Tvättlappar blir ju med största säkerhet till att köpa på Jysk, tillsammans med en del nya handdukar, sånt är alltid trevligt att ha när man flyttar till nytt...

Håller tummarna för att mina byxor kommer imorgon, bara hoppas jag kan ha dem också ;-) inte alltid så lätt att köpa byxor när man är "lite större"...

Hur har ni andra som ska ha bebis i vinter det med "check-listan"? Mycket kvar eller börjar det prickas av så smått??


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Johanna - 20 & gravid

jag tycker att jag inte förberett någontng allls :P men nu börjar allt ta fart faktiskt. det är ju så mysigt att börja fixa iordning lite smått, eller hur?:)

2009-09-27 @ 17:50:14
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: Jessica

kikar in, såg din adress på fl

2009-09-27 @ 18:36:43
Blogg/hemsida: http://metrobloggen.se/fitmom
Skrivet av: Madeleine

Ja, just ja, den boxen kan man ju hämta ut nu ;-)

2009-09-28 @ 11:06:24
Blogg/hemsida: http://www.muppsan.com

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0