Sömnlös, nästan

Det tog mig många timmar att somna igår, men till slut somnade jag ihopkrupen i älsklingens armar, det finns nog inte mycket som slår det egentligen (även om han somnade en lång stund innan mig).

Idag blir det en sväng ut till mina föräldrar så pappa får skriva på borgensförbindelsen för nya lägenheten, och så ska jag kolla med honom hur vi sa om hemförsäkringen. Satt igår och tänkte teckna den, men kom på att vi hade pratat om självrisker osv.
I dagsläget har vi ju en 2a, 64 kvm och ger ca 190 kr/kvartal i hemförsäkring. Ganska ok tyckte jag, tills jag gjorde en jämförelse på compricer... Byter försäkringsbolag i månadsskiftet då, höjer inventarievärdet till det dubbla, ytan ökar med 20 kvm, men premien SÄNKS med nästan 20 kr/månad... Bra sätt att spara lite extra slanatar varje månad måste jag ju drista mig till att säga ;-)

Kommer komma ett litet inlägg om något helt annat direkt efter det här, sedan slipper ni mig under dagen... Njut av hösten nu!!!


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0