Renoveringsbabbel

Oops, blev lite för sent för att kunna ta bilder i lägenheten ikväll, så jag ska försöka komma ihåg att göra det imorgon bitti.

Har målat taklisterna i vardagsrummet och hallen idag åtminstone, jag är verkligen ingen stjärna så jag kommer vara tvungen att gå ett varv till med penseln sedan för att jämna till det bitvis. Även slipat och spacklat golvlisterna i sovrummet, och imorgon ska jag göra det samma med golvlisterna i vardagsrummet och hallen.
Sovrummet är färdigspacklat på väggarna, så imorgon skulle mamma måla/limma en gång så att det går att sätta upp tapeterna sedan (spacklet suger ju upp allt lim annars så en "för-runda" ska det bli.)

I alla rum har vi fått ner de tapeter som ska ner i nu, bara spackla och slipa kvar och sedan smäller det.
Mamma tror att vi ska vara klara med sovrummet och köket innan veckan är över (den som börjar imorgon alltså), det ser vi verkligen fram emot.

Syrran dyker upp på fredag och målar taket i sovrummet och köket, de övriga rummen behövs det inte i så de skiter vi helt enkelt i att måla taket i... Och så ska vi måla väggarna i garderoben/klädkammaren så det ser lite fräschare ut där med.

Shit vad det går framåt, insåg dessutom att jag måste se till att börja flyttpacka på allvar i veckan. Får bli kvällsfördrivet då. Ska försöka sno åt mig några banankartonger på ICA till det som ska ner. Huvudsakligen är det i köket som det är kvar men hjälp vad grejer man har!!!


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0