Fredag!!!

Hmm, blev inga bilder ikväll heller. Fy satan vad jag är dålig på det där. Men imorgon måste jag ta bilder, och på söndag för nu jäklar börjar det hända grejer.

Alla tak som ska målas är målade (enorm skillnad blev det). Det är färdigspacklat och slipat i sovrummet, hallen, köket och vardagsrummet. Ska slipas på kontoret och eventuellt spacklas lite mer, och i barnrummet är det lite kvar att spackla.
Det är för-behandlat på väggarna i köket, sovrummet, hallen och 3/4 av vardagsrummet så imorgon börjar tapetseringen!!! :D
Även garderoben har fått sig ett lyft i form av lite ny färg på väggarna.

Innan jag gick ifrån idag så dammsög jag och torkade golven i köket, sovrummet, hallen och vardagsrummet så nu luktar det inte så mycket slipdamm längre, och det ser riktigt fint ut.

Pappa har fixat till lite nya lister som ska på plats när det är tapetserat också, för att jämna till lite kanter och för att skydda en hörna i öppningen till vardagsrummet.
Undra om jag lyckas övertala hyresvärden att de ska renovera vårat badrum också, tagit lite bilder att ha som bevis för att det BEHÖVS!!! Tycker de ska fixa en totalrenovering där, för deras egen plånboks skull, annars finns risken för att det blir fuktskador och det vill väl ingen



Snart kommer älsklingen hem och då ska vi göra tacos. Blir fredagsmys här hemma ikväll med en, förhoppningsvis, rolig film och lite god mat.
Imorgon kommer min syster med familj, då får vi förhoppningsvis vårt nya köksbord! Kommer vara helt underbart att ha ett ordentligt köksbord och när det är på plats kommer det kännas riktigt riktigt härligt.

Vad ska ni hitta på så här på lönings-fredagen då??


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Malin

sv: jo vet, men svårt o njuta när man sitter fast på ett ställe man inte vill va på.

2009-10-23 @ 23:52:25
Blogg/hemsida: http://obstinataragata.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0