Smiter till affären

Blev mycket uppdateringar nu känner jag, men jag ahr snart suttit här en timme och måste med andra ord smita ifrån datorn och internet på obestämd tid igen. Men bibblan är en räddare i nöden känns det som ändå.

Ska ta mig upp till affären och köpa lite mjölk innan jag cyklar hem igen. Passar nog på att köpa lite pommes och strimlad skinka också, så jag kan få min kebabtallrik eller skinksallad sedan, inte bestämt mig för vilket ännu men det lutar åt sallad idag.
Måste se till att komma åt internet på något sätt på onsdag åtminstone. Då har vi sista träffen med föräldragruppen (amning står på schemat) och det är dags för vecko-uppdatering då. Snart vecka 34 ju...

Senaste träffen med föräldragruppen handlade för övrigt om barnets kompetens och om familjecentralen här på orten. Familjecentralen är en samlingsplats för småbarn och deras föräldrar. På onsdagar har de babylek på förmiddagen, något vi säkerligen kommer gå på ibland. De anordnar även babymassage där, 100 kr för 4 gånger, och då får man både fika och massageolja osv. Väldigt bra pris då de flesta som anordnar det tar 600-1000 kr för några få tillfällen.



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Johanna - 20 & gravid

babymassage låter ju hur mysigt som helst!!

2009-11-02 @ 14:05:14
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: C

Dyr babymassage, vi gav 60kr för 6 ggr :D

2009-11-02 @ 15:10:52
Skrivet av: Stina

Hmmm... Undrar vad det kan finnas för något kul på min ort (Lund). Vi har ju inte haft några föräldrautbildningar eller något med tanke på nya influensan... Jättetråkigt.



KRAM

2009-11-02 @ 22:05:56
Blogg/hemsida: http://fladdor.blogspot.com
Skrivet av: Tova

hehe ja, så är det ju med renoveringar, det går saakta men säkert framåt liksom... och rätt vad det är så har det blivit fint överallt ;)

vi måste bara skaffa lite garderober o grejer nu, för tillfället är alla prylar öööverallt på golvet. inte snyggt.



jag har också sluppit "konstiga" sug, men som sagt är jag mer för fett och kött numera ;) skulle också kunna leva på kebabtallrik typ, haha!! sambon är skitglad, förut ville jag sällan äta såna grejer :P

2009-11-04 @ 10:59:20
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0