Första natten hemma avklarad

Jag som trodde man skulle ha ont om tid nu när lillan kommit, tji fick jag... Hon är en så otroligt nöjd liten tjej, skriker nästan aldrig (lite magknip har hon haft men i övrigt ingenting). I natt var jag tvungen att väcka henne (krävdes två försök) för att hon skulle få lite mat, annars hade hon nog sovit hela netten igenom.
När vi låg på BB delade vi rum med ett annat par vars dotter snuttade konstant, hade lite andningsproblem och oerhört mycket magknip och skrek mer eller mindre hela natten, medans vår lilla prinsessa som hela natten igenom...

Just nu ligger hon och sover igen, försökte amma henne precis men hon somnade med bröstet i munnen efter ca 5 minuter så då får hon sova.
Vet också att många har problem i början med att få barnet att somna på egen hand utan att ligga i famnen eller liknande, men här är det absolut inga problem. På BB sov hon utan problem i sin säng/balja och i natt har hon sovit i sin korg utan protester, jätteskönt att det funkar så fint med allting.
Har fått smörja in hennes fötter, ben och handleder med babyolja eftersom hon varit väldigt torr och börjat få torrsprickor på fotlederna men i övrigt har vi inga problem alls...


Imorgon får vi besök av BB-vård i hemmet för första gången och sedan åker vi troligen hem till mina föräldrar för att fira nyår, och på nyårsdagen blir det "mini-jul" med hela familjen, ska bi skönt att komam in lite i vardagen igen och verkligen börja känna sig mänsklig igen


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Filippa - blivande mamma

Aa låter så mysigt :) Skönt att hon är lugn! Ja tror också det blir till helgen, men vågar inte hoppas för mycket! Så söt hon är!

Kram på er!

2009-12-30 @ 15:16:44
Blogg/hemsida: http://fillies.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0