Lördagskväll

Så, ytterligare en lördag har passerat och det enda vettiga som har hänt är att man har blivit en dag äldre...

Har suttit och hjälpt en tjej med hennes bloggdesign, lite kodning som alltid är lika kul. Passade på att göra småjusteringar med min egen blogg under tiden, och jag ska fixa en bild på mig själv till min lilla presentation i menyn snart. Det är lite svårt när man aldrig har några snyggdagar längre.

Har även skaffat lite irriterande reklam till bloggen, tanken är att de få kronor man kanske kan få in i månaden ska gå till bebis, huvudsakligen. Merparten av det ska i allafall användas till sparande och att köpa lite leksaker, möbler osv till bebis, både nu och sedan. Så vi får ju se vad som händer. Jag kommer nog aldrig kunna komma upp i Kenza's klass när det gäller reklamintäkter, men det är kanske inte så konstigt, jag är inte en rik och ganska bortskämd brud med kläder, mode och att bli fotad som största intresse.

Hittade en gammal bild på en av syrrans "gamla" hästar när jag rotade runt på datorn förut. "Lille" Challe, en häst som nästan hade för mycket innanför pannbenet för att jag skulle hänga med odentligt (eller snarare har kanske).



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0